Per a contactar amb nosaltres

dissabte, 16 de juny del 2012

A la Llosa, lliguem els gossos amb llonganisses !

Els que intentem assabentar-nos del que passa al nostre Poble, de quant en quant, li comuniquem notícies, que no per estranyes, no et deixen de sorprendre. La notícia que en comunicaren era : "La Radio de la Llosa, deixa d'emetre" , no me digues ! vaig contestar. Segur que diuen que la culpa es dels socialistes !. Vaig preguntar als meus amics i ningú no en sabia rés. Investigant un poquet, tampoc hi ha que calfar-se massa el cap, vaig pensar. Aniré a buscar el que diu el manipulador de la ràdio a veure que es el que diu. Busque a la pàgina "oficial "de Llosa fm i sorprenent-ment (o no tant) veig que l'última entrada es del 11 de maig i que parla d'una visita dels alumnes de 4t d'ESO. Rés es comenta de que la nostra emissora deixa de funcionar. Falsa alarma, vaig pensar. La gent li agrada parlar de tot.  Vaig preguntar a la portaveu del PSPV-PSOE a l'ajuntament. Rosana no en sabia rés del tema. A l'últim Ple municipal, rés es va dir del tema.
Com que m'agrada investigar les qüestions. vaig pensar en buscar, saltant-me les informacions oficials, al twitter del "director" de l'emissora. BINGO ! Ja tinc el que buscava ! Els deixem dalt el comentari del "ínclito director". Sobren els comentaris del que posa. Sobra el deixar qualificatius a aquest minfundi com li agrada dir als demés. Ell mateix i sense voler (o volent) diu la veritat. La veritat no es altra que, per fi i falta saber si es per les retallades de la Generalitat o per les denúncies de l'oposició, aquest any NO TÉ EL "CHOLLO" de que li facen el "vestit a mida" de la subvenció del SERVEF com a "Comunicador Audiovisual" i tot això, GRÀCIES als membres del  PSOE de la Llosa de Ranes !! QUÈ POCA VERGONYA que té aquest individuo !! .
El cas es que també he escoltat que el personatge en qüestió es fa a fer càrrec de l'escola d'estiu que organitza l'ajuntament (hi ha que pagar-li la seua dedicació al partit). Sembla també que diuen, que l'AMPA del Col·legi va a organitzar aquest any un altra escola d'estiu. Problemes a la vista, no heu tindrà rés fàcil la iniciativa dels pares i mares. Al temps.

I he posat aquest títol a l'entrada, perquè aquesta gent es pensa que la Llosa som "tontos" i que no tenim memòria i que com ells son tant llest-os, saben "lligar els gossos amb llonganisses" i nosaltres ens ho creguem.

I com a mostra, he buscat a l'hemeroteca d'aquest bloc i les declaracions que feia aquest personatge, manipulador i destructor de tot el que toca.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora de que la tancaren, menuda tabarra de musica roin...

Anònim ha dit...

No es per a tant, de vegades la música era pitjor

Anònim ha dit...

Es pilla abans a un mentider que a un coixo. Este personatge era el que deia que li bombejava el cor pel seu poble i que tot ho feia desinteressadament. El que li bombejava era la butxaca. Sempre s'ha dit que "mentre hi ha tontos, mengen els espavilats", i aquest espavilat sembla que ha deixat de menjar, almenys per part de la ràdio. Ara, segurament, l'alimentarà el futbol i altres oficis varis.