Per a contactar amb nosaltres

dijous, 23 de juliol del 2009

Preguntes sobre temes de política local


S. Verger ha deixat un comentari nou al vostre missatge "Hi ha qui naix amb estrela i hi ha qui naix estrel...



A vore si l'oposició es posa les piles i averigua alguna cosa al respecte. Dos cobrant d'alcalde?. Sr. Raul altra volta contactac.. Sra. Eva ja serà fija x q porta + de tres anys de Conserge (encara que faja de Secretaria Municipal)... i aquell del Oficis multiples... quan de temps porta... Si que tenen faeneta si volen els 4 companys de l'oposició. I si estan cansants, q correga la llista...

Enviat per S. Verger a lallosaderanes-poble
el 23/07/09 14:53


2 comentaris:

UN AMIC SOCIALISTA ha dit...

S. Verger, respecte a la senyora Eva Pérez y al peó d´oficis no es pot fer cap cosa perquè són personal interí de l´ajuntament i mentre no isca la plaça poc es pot fer ahí i, respecte al sou dels dos alcaldes falta saber si Evarist ha cobrat o no mentre el substituia Manolo ¿Tu ho pots demostrar en papers? (si es aixó envial´s al blog i que els publique l´administrador); pel que fa al senyor Raül Terol, sembla que eixa opossició "tan cansada", com tu dius, ja ha denunciat en varies ocassíons el fet de que tots els programetes vagen a parar a ell i no poden fer cap cosa perque eixos programes finalment es dona la generalitat i, perdona que t´ho diga, la opossició, dins les seues possibilitats i a falta de informació que no s´els dona, fan el que poden i no perquè estiguen dormint; el que està dormint és el poble que no es dona conter de qui els goberna; ells són els que poden fer canviar les coses realment i poden fer, no que correga la llista, si no que al front del nostre ajuntament estiga gent competent. Per cers, si corre la llista penses que millorarien les coses? U NO POT FER MÉS DEL QUE LA GENT QUE ESTÀ AL PODER LI DEIXA FER I MOLT MENYS QUAN NO HI HA REGIDORIES PER A LA OPOSSICIÓ.

Anònim ha dit...

El Sr. Raúl Terol viu de les "limosnes" que li regala l'alcalde des de fa molts anys, no li coneguem una altra faena, ¿a qui li estranya?