Per a contactar amb nosaltres

diumenge, 26 de juliol del 2009

Increïble ? NO, és real i passa a la Llosa de Ranes

Quant una persona passeja pel seu Poble i es troba amb estes imatges, deu de parar i observar amb incredulitat i escepticisme que alguna cosa no està funcionant bé en aquest Poble. Potser haja escoltat, per suposat que pel carrer (mai al BIMpanfleto), que hagen hagut discrepàncies entre l'ajuntament (amb minúscules) i veïns del carrer, però el que potser ningú entenga si no ho veu amb els seus ulls, és que un carrer de la Llosa de Ranes, estiga mig asfaltat i l'altra mitat NO !!!!

Puix si senyors, al nostre Poble passa açò i moltes més coses i jo els deixe les imatges del carrer MESTRE JOAN LACOMBA que ha sigut traslladat a aquest lloc per tornar a ficar el nom de un franquista i que havia segut retirat pel govern socialista (1999-2003).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

CRISTOBAL, SIN TAN LEGAL QUIERES SER, ¿ POR QUE NO HABLAS NUNCA DEL MURO DE TU AMIGO GALLINO?. PUEDE SER QUE NO SEPAS CUAL MURO ES

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Per aquest anònim i sobre aquest tema vaig a parlar sense cap mena de esclarir si soc o no "legal". Mira, en primer lloc et diré que si bé vaig ser l'instructor de la reparcel·lació del sector Est, els "executors" de les obres varen ser els del PP o siga l'actual equip de govern i aquest tema és un més de les "xapuçes" que han fet en aquesta zona, que per cert encara no està acabada i que costarà un ull de la cara als veïns afectats i de rebot al Poble (les obres d'enjardinament estaven incloses en la reparcel·lació).

Si tens alguna queixa veges si pots fer-te escoltar amb els del PP que manen a la Llosa de Ranes. A lo millor et contesten però si et diuen que la culpa la té l'antic equip de govern (o Cristòfol), ja saps el que pots contestar.

Signat: Cristòfol, Administrador