Per a contactar amb nosaltres

dimecres, 30 de gener del 2008

Parlant de Falles 2007


L'Ajuntament deu una factura de //800,-- €// a un veí des d'abril 2007

El deute està motivat per els desperfectes que li varen fer els vehicles, sobre tot camions, que es van vorer obligats a xafar la vorera de la casa del veí al no poder circular per la via pública per estar ocupada per el monument i la carpa de la falla Plaça Major de la Llosa de Ranes.

El senyor Alcalde (membre d'aquesta Falla), d'avant les reclamacions del veí, va assumir que l'Ajuntament (?) pagaria els danys ocasionats. Aquestes son les hores que el veí està esperant que li paguen la factura presentada en el seu dia.

Paga el Poble i damunt tard !



13 comentaris:

Schombrunn ha dit...

He vist avui una foto al Levante on m'ha semblat que estava L'Evarist, amb tota una colla que acompanya al Gonzalez Pons aquest. Pot ser?.
Si fos veritat el que sembla, trobe que ja seria molt preocupant

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Has vist be. Aquesta noticia la sabiem des de fa temps, però fins ara s'ha mantingut en "secret"? i no sabem perquê.

Prompte faren una entrada especial d'aquest tema que considerem important.

Anònim ha dit...

Fixeu-vos en eixa foto

http://www.ppcv.org/consulta.asp?id=2635

Anònim ha dit...

A mi em sembla que en la foto està com dient :qué faig jo ací, si el que em conega de quan era mes jove, no fa massa anys , creurà que veu visions.

Anònim ha dit...

Ja han pensat on montar la carpa?
Hi ha menut jaleo pel poble per culpa de les dixoses carpes dels fallers.

Anònim ha dit...

fALTA D'AJUNTAMENT.

Anònim ha dit...

El poble no paga. ENCARA NO HAN PAGAT!! la gestió de l´ajuntament és de vergonya.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Ja ho pots dir, vergonya és el que sentim molta gent de la Llosa dels ineptes de mandataris que tenim.

Anònim ha dit...

I d´alguns forofos més ineptes que els mandataris que amb mentides i falses promeses s´emporten el vot de gent treballadora que no enten massa de política i de polítics però que a base d´insistir-los els capdellen però... tot arrivarà i, inclús, aquesta gent acabarà per adonar-se´n de qui vol treballar per el poble i qui vol que el poble treballe per a ell.

Anònim ha dit...

DONCS SI.Perque si damunt que enxufen , li donen la plaça en Ontinyent , es demana comisió se serveis per estar més aprop - vol dir que és per poder treballar pel poble - ja esta més prop i tampoc té prou , demana mija jornada també li la concedeixen ,
No comprenc per a qué collons demana la comisió se servei per a estar més prop si tot seguit demana mija jornada ja en la idea de posar-se sou de l'ajuntament , I COBRAR DE L'AJUNTAMENT que paguem el poble i de la conselleria .Almenys cumplira , en l'institut li diuen el desaparecido , desapareix com la Mare de deu d'Agres i en l'ajuntament quan més falta fa no está . Vaja diners tirats i el poble que pague.

Anònim ha dit...

Como puede ser que el pueblo aguante esto,pero esque estan ciegos o que pasa. A ese chico le a salido la loteria sin jugar.

Anònim ha dit...

a aquest xicot a mes d'exir-li la loteria crec que ha rebut l'herència mes gran que el seu sogre li puga donar en la vida el el titol d'alcalde, espere que no siga de per vida com els de la duquessa d'alba,per que la llosa acabarem eixint al llibre guines com a poble mes tercermundiste del segle XXI.

Anònim ha dit...

be parlant de falles 2008,sabeu com han quedat els veïns de Jaume I i carrer Castello amb l'ajuntament?