Per a contactar amb nosaltres

divendres, 10 de setembre del 2010

Després de Festes 2010 - Opinions

En aquest bloc hem criticat als membres del equip de govern per les seues actuacions o falta d'actuacions en el desenvolupament de les seues obligacions al front de les regidories que s'han assignat i ho continuarem fent. No obstant hi han comentaris deixats al bloc que pel seu contingut i la forma d'expressar-se, mereixen que siguen destacats.
Si bé no compartim tot el contingut (el mínim que es pot demanar a un regidor de festes es que participe en tots els actes), volem sumar-se al recolzament al regidor de festes, Gustavo Aznar pel seu treball en les Festes-2010 i li donem un trofeu (buscarem un altre model per als regidors que no compleixen/treballen amb/per el nostre Poble).

El comentari el deixem en portada i podeu deixar les vostres opinions.
Anònim Es de justícia reconèixer l´esforç ha dit...
 
Les festes d´aquest any seran recordades com les "festes discotequeres", dons l´acte més repetit han sigut les discomòbils que... per cert, tenen llicència d´activitat per a ejercir-la a La Llosa? Que han sigut unes festes deplorables no és cap descobriment que faig jo; no obstant, no puc deixar de reconèixer l´esforç que el regidor de festes Gustavo ha fet al llarg d´aquestos dies. Ell és el que ha acudit a tots els actes, mentre els altres estaven de jarana o ves tu a saber a on. El senyor Suares, que encara no sé que pinta a l´ajuntament, sols es va dedicar a passar per les cases a arreplegar els diners i després, si t´he visto no me acuerdo, al igual que la resta de membres del govern municipal. Un 10 per a l´esforç de Gustavo, un 2 per a les festes d´enguany i un 0 per a l´equip de govern de La Llosa.

20 comentaris:

lloser observador ha dit...

Bueno cristofol, doncs ja estàs buscant 2 trofeus "missing", per que, segons he vist en les processons, el PSOE sols te 2 regidors a l'ajuntament? i no en te cap en els passacarrers del migdia en els dies dels patrons? ara, pareix que si que hi ha mes de dos en la comilona dels jubilats eh?

Anònim ha dit...

Alça´t poble
desperta´t!
Amb la falç
viva i brillant
netejaràs
de males herbes
els camins
plens.
*
Les paraules
ja no enganyen.
*
Fets.
Implacables.
Certers.
La consciència,
narcotizada de pors
comença a adonar-se'n.
*
Un nou ordre
restablirà
la dignitat
del poble.
*
Una música diferent
serà el nou himne
de les boques segellades
les darreres dècades.
*
Un altre discurs
transparent i pur
serà la bandera
dels ciutadans honrats.
*
Desperta´ t, poble!
surt del malson!

Anònim ha dit...

Menuda comilona la dels jubilats! Eixe que opina és nota que no ha anat mai a eixa "comilona".

Anònim ha dit...

No se on escriure açò, aixi que ho fique aci i l'administrador que ho ubique on crega convenient: Que pasa amb els contenidors grocs (els de plastic) del barri Crist del miracle??
Fa molts mesos que no pasen a buidarlos i alguns dies les muntonades de plastic tirat per terra son barbares, aixi com volen que reciclem.... es que no paguem els impostos per a tindre uns serveis minims?? o es que l'ajuntament es gasta els nostres diners en altres coses "mes importants"???

Schombrunn ha dit...

Ja que els senyors de l'oposició sembla que continuen de vacances, anem a fer per ajudarlos en el que es puga. Un possible eslogan per a les eleccions de l'any 2011podria ser: Si vols que certs tinents d'alcalde vagin per les cases amenaçant als que allí viuen, doncs vota al PP. Si vols que la policia municipal, davant d'aquets fets o pareguts, es quede de braços plegats i continue mirant cap un altre lloc, doncs vota al PP.

lloser espectant ha dit...

jo no se quin eslogan tindra el psoe que com no siga, UN VOT, UN ATURAT MES, no crec que faja res mes. l'unic que veig es que falten poc mes de 7 mesos per a les eleccions municipals i del PP no es que sapiguem molt (volen pujar a David, Luci crec que s'ho deixa...) pero a qui pareix que se'ls ha tragat la terra son als del psoe, qui es el/la cap de llista? no res, si continueu en ixa actitut, a no ser que s'ho deixe per anar a metes mes altes, veig a Evarist en garrotet com alcalde, perque vegent aquesta alternativa que no hem sabem res, millor ens quedem aixi. temps al temps.

Jordi ha dit...

He escoltat una (desagradable)noticia a la radio esta vesprada, i despres ma mare també m'ho ha comentat... pensava que al blog hi hauria alguna referència, al ser vei del poble, pero ja veig que açò continua (perdò per la propera paraula) mort.

Schombrunn ha dit...

Jordi, amb tots els meus respectes, soc del pensar que si algú sap cap notícia, bona o dolenta, agradable o desagradable, que al nostre poble es produeix i creu que l'haruiem de saber tots, com a mínim es fa esment d'ella i a veure que passa.
Una notícia desagradable: Que al nostre poble hi ha cada vegada més persones a l'atur i que ara per ara no sabem cap on anar. I estem en època de taronja, quan s'acabe ja veurem. Tal vegada haurem d'anar a demanar-li feina al nostre alcalde, al menys tots aquells que li donen el seu vot a les eleccions.
Resumint Jordi, el que s'hagi de dir es diu, això si, sempre que no s'ofenga a ningú.
Salutacions a la nostra oposició que continua de vacances i a tu també.

Schombrunn ha dit...

Atenció funcionaris, que a la Llosa en hi ha molts, continueu votant al PP els que ho feu, pot ser que d'açí un temps es vegeu al carrer, i encara us pasaria poc.
Atenció jubilats, que a la Llosa també hi ha uns quants,continueu votant al PP els que ho feu, pot ser d'açí un temps haureu de pagar les medecines que us fan els metges y la visita al metge quan anue. Encara us pasaria poc també.
Atenció oposició local, aneu prenent nota de tot el que pel poble passa i a veure si despertem.

lloser amb ganes de saber ha dit...

Schonbrunn

No sigues tan covard de tirar la pedra i amagar la ma, que passa al poble per a fer aquest comentaris? Ja que ningú informa de res, per aio estàs tu no? t'esperem

Schombrunn ha dit...

Per a Lloser...
En tots els meus respectes: Amb les teves paraules dona la impresió que no sabs llegir o que no entens el que llegeixes.

lloser que sap llegir i entende el que llig ha dit...

Schombrunn

Per sort, se llegir i entendre el que llig i continues sense donar explicacions de perque els funcionaris de la llosa aniràn al carrer i pq els jubilats es pagaràn les medecines i les visites del metge, que passa al poble? no ho dius en capm moment, tan llest que eres tu . Posiiblement passara,pero gracies al amiguet ZP, que deixarà sense un centim a aquest ajuntament i el que es pitjor, a tots nosaltres.

Schombrunn ha dit...

És evident que saps llegir , el que passa és que entens el que vols entendre i com vols entrendreu. Pel que fa al tema dels funcionaris d'ensenyament i privatització del serveis sanitaris, amb la teva saviesa lectora hauràs llegit que cert gobernant europeu vol fotre fora a 500.000 funcionaris, i resulta que ha sortit el nostre president nacional del PP dient que no troba malament aquestes mesures, una tal Esperanza Aguirre també ha vingut a dir el mateix. Tot això ho pots llegir, perquè ha sortit als diaris, però fes una lectura savia com sembla ser la teva norma. Però no cal anar tan lluny, aquí a la nostra comunitat ja fa temps que el nostre benvolgut govern del PP prima els centres privats tant d'ensenyament com sanitaris, i això és un fet objectiu, això si, també prima als seus militants ensenyants, i d'això tenim un exemple, o varis, al nostre poble.
Respecte al que passa al nostre poble, hi ha molts dels nostres conciutadans que viuen en la glòria, i soc del pensar que és treball de la nostra oposició local el fer-los veure que no és així, és clar, si volen treure alguna cosa a les properes eleccions.
I sobre el deixar al nostre ajuntament sense un cèntim, els nostres governants locals se sobren ells sols,no necesiten a ningú de fora per a fer-ho.
Bé crec que açó està resultant massa larg i pesat.
Que tingues un bon cap de setmana.

Schombrunn ha dit...

Sembla que el lloser que llegeix i entén "el que vol", ha marxat de vacances. Està de moda això al nostre poble: l'oposició de vacances tota la legislatura, més de la mitat dels veïns del poble també estem de vacances o mirant al Ratzinger per la tele. Els que pareix que no estan de vacances són els camells, el nostre alcalde i algun que altre dels seus regidors, que sembla estan prenent posicions.Per cert de camells es parla poc a la nostra emisora local de radio, però no em referisc als camells en gepa.
Que tinguem tots un bon dia, els camells no és clar.

lloser de vacances qu continua sabent entrendre i escriure ha dit...

Bona nit schonnbrun

Doncs si, estic de vacances des de ja fa prou de temps, serà gracies a ZP? no no, la crisi es mundial i vaja, quina casualitat que som l'unic pais "fort" de la zona euro que enczra no hem alçat el cap. A vore si passen promte els 16 mesos que falten per a les eleccions i no ens acaba d'afonar. Per cert, crec que hauries de tindre mes cura en utilitzar la paraula camell, a no ser que la utilitzes per a referir-te a l'animalet dels reis mags, ja que del contrari sabem massa be per a que s'utilitza aquesta paraula fora del seu significat real i estas fent acusacions a certes persones i podries tindre problemes. salutacions i si, he entés el que has escrit per moltes voltes que tu li vullgues donar. bona nit

Germà d´Esperando al Cesar ha dit...

Per a lloser de vacances: rei, ves i rentat... quines acusacions s´han fet a aquest blog referents a camells? Quins noms s´han donat per a amenarçar en denunciar?. La paraula camell, s´ha utilitzat en el significat que s´ha utilitzat, i no en el de camells amb gepa, encara que persones en gepa també hi ha, i que es deixen veure prou sovint. Tenen raó els comentaris anteriors, lliges i entens el que vols. Per cert... també tots els partits polítics tiren als corruptes de les seues files, o encara més digne, ells sols s´en ixen, també els de la zona euro. I a la zona Espanaya, i més concret, a la Zona València, això no passa. No m´estranya que no eixim de la crisi a Espanya, en la quantitat d´embutit que tenim... Per cert, a les administracions autonòmiques crec que el material comença a faltar, supose que la culpa també será de ZP, però dona la casualitat de que el qualificatiu autonòmiques les fa dependre de la Generalitat Valenciana i, que jo sapiga, a la Generalitat Valenciana mana CS. Menys copa amèrica i més qualitat de serveis als ciutatans. Ahhhhhhhhh! i del que dies que ZP no dona cap cèntim al poble... ¿D´on creus que l ´especialiste ha fet la rodona de la entrada pel tenis on s´ha gastat una millonà? CS no ha donat els diners, ha sigut ZP... uns diners malgastats pels mandataris del teu poble, que en lloc de crear espais per a la joventut, per als xiquets, per als majors... els ha malgastat en bonicaria, hem sigut el quefer-riure de tota la comunitat, primer amb la decició de fer rodones i després amb la caiguda de la del tenis... perquè no sé si sabreu que les dos notìcies han eixit a nivell autonòmic, i no sols comarcal. Se m´oblidava, encara que el PSOE no diga res, sé de bona tinta que els fils continuen movent-se i que prompte més d´u tindra una sorpresa.

Schombrunn ha dit...

Per al Lloser que en sap tant i està de vacances.

Bé apart del que ja diu el comentari d'abans, si estàs de vacances tu sabràs perquè. Jo no ho estic i no és gràcies ni a Zapatero, ni molt menys a Camps, ni al Rus ni tan de lluny al nostre alcalde; si no estic de aquesta mena de vacances és sols gràcies a mi i a la companyia on treballe, ja que ni jo ni aquesta companyia, entre altres coses, ni hem estirat més el braç que la maniga, i no ens hem deixat alluernar per casetes molt boniques, cotxes grans i bonics i altres mandangues que ens van oferir, i que encara que els nostres veïns compraren, per a mi, estaven molt per damunt del seu valor i les meves possibilitats. I per això no he necessitat a cap ZP ni a cap Lloser enterat per a saber-ho. I no em considere més llest que cap dels nostres veïns que en aquests paranys van caurer.
Quan parle de camells, en referisc, per si tens algun dubte, a traficants de droga, que al nostre poble n'hi ha molts: majoristes i minoristes. Que faces el comentari que faç, em dona que pensar que eres un d'ells o un que s'aprofita d'ells; i llig i entén bé: em dona que pensar. Lo que en realitat sigues, amb tots el meus respectes: m'és igual.
El peperos, ja siguen simpatitzants o que viuen de ser-ho: peperos, perquè m'entengues, tot el que surt bé és gràcies a vosaltres i tot el que surt malament és culpa dels altres. El nostre poble té un alcalde del PP i a la vista està que no tot surt bé, almenys per als ciutadans de a peu, que no estan molt a prop d'ell. I aquí és on he trobat a faltar a la nostra oposició durant els darrers anys, per a fer vorer als veïns del poble que és el que tenim al front i als costats del nostre ajuntament.
I per hui prou.
Que tingues un bon dia.

Schombrunn ha dit...

Ahir, més o menys a la mateixa hora que hui, vaig penjar un comentari en aquesta entrada. En ell contestava al Llosar de vacances sobre les seves vacances i el tema dels camells, traficants de droga majoristes o minoristes. També feia alguna referència al bon funcionament del nostre poble i les seves autoritats, així com l'oposició, encara de vacances. Doncs aquest comentari que en un principi era, després ha desaparegut, o sigua: l'han tret d'aquest blog. La raó se m'escapa quina pot ser, per descomptat l'administrador pot fer el més convenient per a ell. Entenc que no es vulga veure amb "encontronazos" que ell no els ha causat. Jo, també per descomptat, puc entendre que aquest blog ja no és un lloc tant adequat per a denunciar certes coses que passen al nostre poble i que afecten tant als veïns.
Que tots tinguem un bon dia, menys els camells locals, és clar.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

x Schombrunn

Bé, ja he trobat el "problema" i el comentari ha estat publicat. La incidència ha estat quant el sistema de filtra-ment de comentaris, l'ha qualificat de "correu brossa" sense cap motiu (com saps, abans apareixien comentaris brossa en anglès). Torne a demanar-te disculpes i esperem que no torne a passar més).

Schombrunn ha dit...

Moltes gràcies i admitides totes les disculpes. No entenia el que haguera pogut passar. Tinc per costum guardar tots els escrits que penje,ja siga en aquest o qualsevol alre blog, i hui pensava tornar-lo a penjar.
Que tingues un bon dia.