Per a contactar amb nosaltres

divendres, 20 d’agost del 2010

Cap a les Festes de 2010

au, ja està arreglat xe! vindrà la montecarlo! ha dit...

ningu parla de les super festes que es ha preparat l'ajuntament? a partir d'ara, en compte de dir que celebrem les festes al patró i patrona, podriem canviar el nom io dir-se FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MONTECARLO Y SUS ECUACES! per favor, que ja no saps si están en les festes de 2010, 2009,2008, 2004 o en el 97 per dir alguna cosa, quina cara mes dura! ells ja s'apunten la data segura la de la llosa que es la segureta, per a que calfar-se el cap en portar orquestres mes actuals sr concejal de festes? no no, en un ratet tot que si i avant, ja m'he llevat el maldecap de damunt. quina vergonya!


 Ens agrada aquest comentari i al mateix temps ens dona pas a parlar de les nostres Festes Majors i en concret de les d'enguany. Ja fa uns dies que tenim el programa de festes en les nostres cases, bé en totes potser que no. En algun cas perquè als "repartidors" no els ha donat la gana o pensaven que tal vegada no serien ben rebuts. La bona qüestió és que han deixat de aconseguir més fons per a finançar les festes, deu de ser que van/anem sobrats. També hem escoltat comentaris amb el control o seria millor dit "descontrol" dels diners que s'anaven recollint per les cases. Ací no estem acusant de rés a ningú, però quant es tracta de diners públics creguem que es deuen guardar les aparences i les formes en la recollida dels diners, tractament, trasllat ... i no donar peu a susceptibilitats i desconfiança.

Una vegada el programa oficial en les nostres mans ens adonem de que anem a menys i podríem entrar al comentari de capçalera del nostre visitant. Si llegim el comentari del Regidor de Festes (ja sabem que quasi ningú es para a llegir els saludes), ressaltem el començament d'una situació catastrofista que sembla que estem passant a la Llosa: "un any excepcionalment difícil per a tots, pels greus problemes que estem atravessant a nivell de treball, d'economia, de seguretat, etc. ".  Sabíem que l'assumpte està mal però tant ? i passa a continuació a fer una solemne afirmació: "Des d'esta Regidoria de Festes, hem preparat amb gran imaginació i amb tot l'esforç que som capaços, actes per....". Així que ja saps estimat amic, no podem demanar més. Han fet les millors festes de les que son capaços de fer amb tot el seu esforç i la seua gran imaginació. No se'ls pot demanar més !

En quant al contingut del llibre de festes, està clar que passarà a la Història com el de "Les Rotondes"- Huit pàgines huit, dedicades especialment al urbanisme (sic)  i a les rotondes de la Llosa. El més curiós és que les opinions dels escriptors i experts (?) discrepen del significat de la del "pirulí", "chimenea", "torre", "faro" o la oficial inspirada en la "Espiral d'Arquimedes". Un despropòsit d'explicacions sense cap ni peus.  El que estem segurs és de que no sabrem el que ens ha costat ni eixa ni cap rodona de les que ha fet aquest Equip de Govern i del que s'haguera pogut fer amb més imaginació amb eixos diners i que sobraren per a dotar de més serveis socials al nostre Poble.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

En els diners que ROBA l'ajuntament em pareix molt normal que puguen permitir-se el dur a la Montecarlo, a mi per ejemple d'imprimir-me 2 certificats d'empadronament em varen ROBAR 4 euros, supose que molts de vosaltres direu que aixo es un preu normal, pero ho vaig preguntar a altres ajuntaments i em varen dir que aixo era una barbaritat. Quina llastima que no va vindre ni l'alcalde ni ningu que mane a dur-me el llibre. Respecte al tema de les rotondes, en cap lloc del llibre fica quant de temps es va tardar en acabar la rotonda de l'entrada de Agocer, o es que encara no esta acabada?????

lloser sorprés ha dit...

xe, hem vaig quedar sorprés ahir quan vaig anar a l'exposició de pintors, han ficat ascensor i un especie de rampa per a minusvalids a l'ajuntament. com se nota el pla E i que en 9 mesos hi ha eleccions no? be esta xe, anem millorant, aj ningu te excusa per a no anar als plenos.

Anònim ha dit...

ola que opinais del escrito de la asociacion el rescat para mi deplorable y no cuenta con parcialidad los hechos

Anònim ha dit...

Si feu una acusació vetlada per a després dir que no hi ha un delicte és que no mereixes ni que et qualifiquen, perquè el que fas es demencial. No mes m´agrada la MONTECARLO.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Per a qui va dedicat l'últim comentari anònim ?

Es de justícia reconeixer l´esforç ha dit...

Les festes d´aquest any seran recordades com les "festes discotequeres", dons l´acte més repetit han sigut les discomòbils que... per cert, tenen llicència d´activitat per a ejercir-la a La Llosa?
Que han sigut unes festes deplorables no és cap descobriment que faig jo; no obstant, no puc deixar de reconeixer l´esforç que el regidor de festes Gustavo ha fet al llarg d´aquestos dies. Ell és el que ha acudit a tots els actes, mentre els altres estaven de jarana o ves tu a saber a on. El senyor Suares, que encara no sé que pinta a l´ajuntament, sols es va dedicar a passar per les cases a arreplegar els diners i després, si t´he visto no me acuerdo, al igual que la resta de membres del govern municipal. Un 10 per a l´esfoç de Gustavo, un 2 per a les festes d´enguany i un 0 per a l´equip de govern de La Llosa.