Per a contactar amb nosaltres

dijous, 23 de juliol del 2009

Senderisme a la Llosa de Ranes (2)

Gràcies a la iniciativa d'un veí del nostre Poble i un treball abnegat i fet amb mitjans propis, sense a penes subvencions públiques (la compra de la pintura de senyalització de les rutes) i amb una il·lusió desmesurada per a que el nostre Poble siga conegut per unes rutes de senderisme rural amb importants llocs que destaquen per la seua tradició i les seues característiques: La Foia, Les Moles, Creu de la Missió, Font Amarga, Santa Anna, Creu de Fé Viva, Els Banys, etc..... han aconseguit que aquest Bloc es faça ressò i li done tot el suport tècnic que necessiten. Sabem que esta en tràmit la creació d'una Associació que done legalitat a totes les activitats que es programen.

En les properes dies anirem carregant en el seu blog de recent creació (en construcció) les fotos que Josep Boscá ens ha deixat per a que aneu veient el que volen fer.

Quede ben clar que el blog http://senderismelallosaderanes.blogspot.com/ és propietat d'aquesta associació i que el nostre suport és de caràcter tècnic i desinteressat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada molt esta nova iniciativa popular. com sempre un vei del poble contra "viento y marea" posa en marxa un projecte sense massa entusiasme municipal. Per a que després es realitzen llibres i s'olbliden de les persones que començaren els projectes, com per ejemple a la Sra. Julia Baldo en el llibre i homenatge de la Romeria.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

I què anem a fer, ningú és profeta a la seua terra però tu has tingut un record per a Julia Baldó (ja parlarem del contingut del llibre).

Anònim ha dit...

Be. Jo crec que el nostre ajuntament deuría implicar-se més amb aquesta persona i amb la seva llavor.
Pepito és un tío que no para ni pararà mai. I un reconeixement públic a la llavor d'aquesta persona està més que mereixcut.
Tots els anys l'ajuntament otorga premis als estudiants, etc que amb tot l'honor s'ho mereixen, però! Que passa amb aquesta gent que viu per dur a terme aquesta tasca tan meravellosa? Quina recompensa te el seu esforç?