Per a contactar amb nosaltres

diumenge, 18 d’abril del 2010

Han passat 27 mesos i..... encara està igual ! - Açò és diu eficàcia del PP de la Llosa de Ranes

 27 mesos han passat d'una promesa, per escrit, del regidor del PP



dimarts, 29 / gener / 2008


Ràpida solució ?


L'Ajuntament es mobilitza per a solucionar la sol·licitud del veí del que va "perdre" l'original d'un registre d'entrada.

El passat dia 22 de gener (2008), denunciàvem que a un veí de la Llosa, li aparegué l'original d'un registre d'entrada de l'Ajuntament en la casa d'un familiar seu. La denúncia que férem ha fet el seu efecte i sembla que a aquest veí el problema li serà solucionat molt prompte. Ací els deixem la resposta signada pel regidor Gustavo Aznar que junt a la visita ocular de la Policia Local al lloc, presagia una prompta resolució. Així ho esperem, perquè si tarda tant com ficar una bústia a l'Ajuntament per al grup de l'oposició, ja està arreglat aquest veí. Sembla que estan fabricant els 2 "tornillos" especials perquè els treballadors tenen l'ordre (segons Evaristo) i encara no l'han pogut ficar.

La excusa donada pel regidor (verbal) sobre aquest error, ha sigut que s'havia extraviat quant estaven preparant els sobres de les felicitacions nadalenques. Segurament no s'ha adonat que el registre te data d'entrada 3 de gener i no creguem que en eixes dates estigueren preparant les felicitacions de NADAL. Curiosa excusa.

També demanem que es fixem amb atenció a les dates que apareixen al document. A saber:


3 de gener, registre d'entrada a l'Ajuntament
10 de gener, Comissió de Govern (?)
11 de gener, comunicació al veí (?)
21 de gener data del registre d'eixida (10 dies després ?)
22 de gener, denúncia en el bloc
La setmana passada el veí rep la resposta

Pensaran que estem tontos ?

Aquest fet també ha portat els seus "daños colaterales" al familiar (nebot) que va "extraviar" i "permetre" que eixe document veiera la llum. Sembla ser que en una acalorada discussió telefònica iniciada per GUSTAVO, han "trencat palletes". Al final la culpa: EL MENSAJERO

Per cert, serà eixa la firma del regidor ?