Per a contactar amb nosaltres

diumenge, 3 de febrer del 2008

La denuncia a les Corts Generals !!

Ací teniu la "sorprenent" resposta del Defensor del Poble després dels arguments del dels 1700 € al mes - IMPRESSIONANT ESCÀNDOL !! - Esperem els vostres comentaris abans de fer nosaltres una valoració. Podeu utilitzar qualsevol de les dos llengües oficials al País Valencià



Aquesta és la resposta del Defensor del Poble, després de QUATRE ANYS de "Calvari" d'un veí de la Llosa de Ranes.

Abans de ficar la nostra opinió a mena de comentari, volem que una vegada ho hageu llegit, deixeu el vostre comentari i la vostra opinió (podeu escriure en valencià o en castellà).

Volem veure si la vostra interpretació és la mateixa que la nostra, per a que no diguen que som parcials en les informacions.
Us assegurem que el contingut no te cap deperdició des d'el començament fins al final.

Ací deixem la foto del responsable d'aquesta "barbàrie"
i que "per a més caxondeo" es pressenta al CONGRÉS DELS DIPUTATS per el PP de València.

Que poca vergonya !!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He escoltat esta notícia a la Ser de Xàtiva i l'he llegida al periòdic Levante, a banda de veure els documents en este blog. Que vergonya que al meu poble se'l conega per tindre un govern municipal que cobra un sou per no sol.lucionar els problemes dels veïns i per xulejar a una institució pública com el Defensor del Poble, que si no estic mal informat és el màxim representant dels usuaris de l'administració pública. Si a una institució l'Alcalde la toreja d'esta manera, ja ens podem imaginar com tracta als veïns que no som de la seua corda.

Anònim ha dit...

No se si estic ben enterat , peró quan li preguntA a l'alcalde el defensor del poble si hi ha un bar en tal carrer - que ja funcionava més de 10 anys - OBRES - lA RESPOSTA DE L'ALCADE VA SER QUE DESCONEIXIA QUE EN EIXE CARRER HI HAVIA UN BAR .Ara comprenc perqué li diuen tantes vegades que és un CÍNIC.i JO li diria que també sap fer el sord i el cec.

Anònim ha dit...

Ese es el que a votado el pueblo !OLE OLE!....

Anònim ha dit...

i MAÁS OLÉÉÉ

Anònim ha dit...

Què vergonya!!!!! Quan el senyor alcalde estiga al congrés i tracten el tema ací planteja de la seua falta de resposta al defensor del poble... no li caurà la cara de vergonya? Perque supose que ell estarà en que va a entrar al congrés ¿Veritat? Ja que sembla que els "humos" ja van pujant-li amb la gent que no som de les seues idees. Quan isca allí el tema, aleshores que diga que l´alcalde de eixe poble que ha mostrat una gran falta de respete està allí present.