Per a contactar amb nosaltres

dimarts, 5 de febrer del 2008

El Conseller inaugura l'Institut de la Llosa de Ranes

Ahir va ser inaugurat oficialment l'Institut de Secundària de la Llosa de Ranes

Amb la visita del Conseller de Cultura i Educació, Alejandro Font de Mora i la presencia de totes les associacions culturals del Poble, l'Institut és ja una realitat oficial al nostre Poble. Una realitat esperada durant molts anys i que deu d'ésser una gran satisfacció i orgull de tots els llossers.

Des de ací la menció especial i sincera a una persona, veritable artífex de que aquestes instal·lacions siguen una realitat. Per suposat ens referim a Ramon Climent López, alcalde del PSPV-PSOE entre 1999-2003, qui ni tan sols va estar pressent en les paraules dels participants del acte polític celebrat ahir. No obstant nosaltres, que sí que tenim memòria, sabem del gran esforç personal que va dedicar per a desbloquejar un expedient parat durant anys en la Conselleria i que junt a la gestió i la voluntat política del seu equip de govern, s'activaren les obres de reparcel·lació i cessió de terrenys, imprescindibles per a que ja puga'm desfruitar en el nostre Poble d'unes instal·lacions modernes i funcionals.

Com que sembla que els diaris comarcals s'han ficat d'acord en no traure en la foto, al senyor Evaristo Aznar, nosaltres fiquem ací a qui realment s'ho mereix.

Ramon Climent (Alcalde 1999-2003)

15 comentaris:

Anònim ha dit...

El que no se jo, i a més ,va ser una sorpresa ahir per a mí en la inauguració de l'institut quan l'alcalde va dir que grácies al director del col.legi que havía anat a acompanyar a Sanfelix a Valencia s'havia conseguit l'institut.
SIguem coherents i pensem un poc :
si quan va entrar Ramón en l'alcaldia tots ( consell escolar, mestres i mares ) voliem manifestar-mos perque feia 10 anys que el director del col.legi Pepe Sanchis ens deia que el col.legi anava a fer-se i no arribava mai.
Va tindrte que anar Ramón a Valencia junt al director,el secretari i el técnic municipal i allí davant dels 4 en Valencia els varen dir que el col.legi no estava fet perque de l'ajuntament ( governant Sanfelix i assessorat pel director del col.legi Pepe SANCHIS) NO havien presentat els papers corresponents per a començar el col.legi , es a dir que no s'havien fet els deures , en tot el temps que havia estat Sanfelix d'alcalde .
Li diuen a Ramón en Valencia:és Novembre , si abans de Nadal estan tots els papers correctes començarem a treballar sobre el col.legi.
i, abans de Nadal els papers que feien falta per la reforma del col.legi estaven presentats en temps i en forma .
Ara que juzgue el lector , per quí es va consseguir el col.legi, pel director , que no s'enterava i venia fum de boja , per SANFELIX que en tot el temps que va ser alcalde no va saber ni presentar els papers com cal o per Ramón que a partir d'ahí es quan va començar la reforma del col.legi.
I una vegada conseguit el col.legi Ramón volia que es fera línstitut i per aixó en un ple es va aprovar la cessió dels terrenos per a fer l'institut ,perque la conselleria no obra en casa d'un altre i si no estan els terrenos cedits no es podia començar l'institut.
Tot aixó está fet sent Ramón alcalde ,es a dir que cadascú deu assumir el que ha fet i no voler fer desapareixer del mapa a qui s'ho ha treballat i posar-se les medalles qui no s'ha enterat .tot el que es diu açí es pot contrastar en les actes dels plens MUNICIPALSque estan en l'ajuntament per a vores.
ARA jo em pregunte: QUÉ HA FET EvaristoPER A QUE ES FERA la reforma del col.legi i es construira l'institut si quan ell va entrar la faena ja estava feta per Ramón .
Ahir en la inauguració de l'institut el que havia d'haver estar es Ramón que ell si que volia el benestar i el progrés del poble.

Anònim ha dit...

TIENES TODA LA RAZON, PERO LA ENVIDIA ES MUY MALA EN ESTE PUEBLO HAY MUY MALA JENTE, Y A RAMON NO SE POR QUE LE TIENEN TANTA MANIA ,NO ME LO EXPLICO,MENUDA DIFERENCIA DE UN ALCALDE A OTRO.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tots sabem que gràcies a Ramón tinguem un institut i un col.legi com deu mana, pese a qui li pese.

Totes les floretes que vulga ficar-se Evaristo sobren, perquè ell, ni ha fet ni farà RES pel poble, sols que empenyar-lo com va fer Sanfelix.
El que volia ja ho ha aconseguit (enxufar-se i figurar), perquè ganes de treballar no en te gens, ho porta escrit en la cara.

Anònim ha dit...

JO tampoco se porque le tienen algunas personas tanta envidia a Ramón si él , és una persona muy noble y honrada de toda la vida.eso sí , siempre con la verdad por delante , sin engañar a nádie i sin mirar color político ,siempre a disposición de quien lo ha necesitado .
Por eso pregunto. pORQUÉ hay tanta gente de este pueblo que quieren hacerle tanto daño a una persona tan sincera, que solo ha hecho bien por el pueblo , però no solo siendo alcalde, cuando estuvo de presidente del APA ,cuando creó la escuela de FUTBOL de la LLosa ,siempre lo hizo todo por el pueblo y siempre gratis , dejó el carnet de entrenador al C D LLosa dos temporaras , sin cobrar una peseta , que si la directiva quiere secirlo se ahorró mucho dinero grárcias a Ramón., si que había más de uno que cobraba y no poco y ahora aún estan en el ayuntamiento bien de regidores o de asesores.
Yo solo sé que alla donde he ido y he dicho que soy de la LLosa , mucha gente me contesta , QUé habeis hecho con Ramón , no encontrareis otro alcalde con más inquietudes i querer hacer más por su pueblo . No se lo merecia.
Algún dia os pesarà. Todo eso y mucho más dice la gente de fuera que lo conoce. I aquí en el pueblo qué pasa, porqué esa envidia y ese rencor de alguna gente que habla tan mal de él sin conocerlo todo por la gente carroñera que ha hecho campaña difamando casa por casa y vertiendo muchas mentiras y calumnias sobre él aún sabiendo que estaban mintiendo . porque una persona dijo (,jo se que es mentira lo que vaig a dir pero ja que dir el que siga i com siga per afonar-lo i que no ixa mai més d'alcalde, sino, el tindrem ahí tota la vida ).
QUizà algún dia esas mentiras se vuelvan en contra de los que difaman porque solo DIOS pone a cada uno en su sitio.

Anònim ha dit...

El director del col.egi diu que no, que ell ha fet però reconeix que si no haguera segut per Ramón el col.legi no s'haguera fet mai.
Però ho diu en secret i que no s'entere el seu amic Sanfelix.

Anònim ha dit...

L'ENVEJA ES MOLT MALA.

Anònim ha dit...

Lamentable, però cert. Dic lamentable per no dir una altra cosa, es intolerable que es reconega el treball a qui només ha fet el 25% (aproximadament) de la tasca. I no ho dic per res, si fora al contrari també ho criticaria ja que es una falta de respecte. Som persones, i em de saber quan ú fa una cosa i quan no la fa. En aquest cas el senyor alcalde disfruta d'uns elogis que no deurien ser per a ell.
Salutacions

Anònim ha dit...

muy bien administrador lo que no sea bueno para ramon y secuaces eliminalo

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Gràcies, però no es que siga mal per a Ramon ni "sus secuaces", simplement era il·legible e inintel·ligible i si eres tu el que l'havia ficat, puix ja saps lo que et duraran les teues "despotricades".

Anònim ha dit...

Jo he pogut llegir el comentari abans de ser eliminat per l´administraor del blog i no deia cap cosa sobre Ramon en concret i... si m´estire un poc més, sobre ningú, abans d´escriure comentaris en claus humorística podries documentar-te i ensenyar-te els candidats del teu poble per la llista del PSOE. No sigues tan tarugo i votes al PP sense saber qui es presenta per la part contraria. Ai senyor!!! De vegades val la pena estar callaet i no ficar la pota.

Anònim ha dit...

Encara t´han fet un favor suprimint-lo per tapar la teua falta de saber.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que no saps res i eres un monyicot, un arrastrat i un més del PP (tots sou igual d´ineptes).

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Aquest és l'últim comentari suprimit... en part

Anònim ha dit

Com que els comentaris suprimits varen estar un temps en la red, els tinc guardats, precisament perque pensava que els eliminarieu. Tan sols voldria dir al administrador/s del bloc que no deuria eliminar aquest tipo de comentaris, entre altres coses perquè demostra la "cultura" de qui els escriu i tots deurien de saber-ho.
Per tan, me permitixc la osadia de ficar ací els dos comentaris eliminats i per supossat compendre que aquest comentari siga eliminat.

Sincerament, pense que no deurien haver-se eliminat.

Amb permís (els comentaris):

1-RAMON CLIMENT ES ......... A LAS 3 UN ......, QUE PARLE DE......

2- mientras este ....... la llosa no os votan ni la fami

A vorer que decidiu.-


Puix tenies raó, hem eliminat part del teu comentari, però amb retràs per problemes tècnics.

Agraïm les teues recomanacions però .... nosaltres decidim el que és acceptable dintre dels límits de la Llibertat d'Expressió. Tot no val en aquest Bloc.


Esperem la teua comprensió. Gràcies per la teua visita.