Per a contactar amb nosaltres

dilluns, 28 de gener del 2008

Ple Ordinari


Ja està convocat el ple per al proper dijous 31 de gener a les
20 :00 hores


i no hi ha ni rastre dels pressupostos 2008


Açò amb el PSPV-PSOE no passava !!!

La "excusa" ?

Es que la secretaria està de baixa maternal !

***
Llavors per a què està la Regidora d'Hisenda i el Secretari substitut i l'ajudanta del secretari substitut ?

I l'Alcalde a qui li estem pagant 1.700 € al mes per mitja jornada ?

Incompetència ?


ORDRE DEL DIA

A) PART RESOLUTIVA

1. Aprovació, de l´acta de la sessió ordinària de 29 de novembre de 2007.

2. Sol·licitut subvenció Gabinet Psicopedagògic.

3. Ratificació Resolució Escola Taller Casa del Pou II

4. Donar compte de la Resolució ADEL.

5. Adopció d´acords relatius a l´obra "Millora del Camp de futbol" inclós en el Pla d´instalacions Esportives (PID)

6. Adopció d´acords relatius a la cessió de l´ús de terrenys inclosos al Sector A Industrial per l´ubicació dels centres de transformació, a Iberdrola Distribución Eléctrica S.A.U, sociedad unipersonal

7. Moció presentada pel Grup Popular de l´Ajuntament de La Llosa de Ranes en relació a la "Financiació Autonòmica e Inversions de l´Estat"-

8. Despatx Extraordinari.


B) CONTROL DELS ÒRGANS DE GOVERN DE LA CORPORACIÓ

9. Donar compte de les resolucions de l´alcaldia des del dia 22 de setembre del 2007 fins el dia 26 de novembre de 2007, ambdós inclosos.

10. Precs i preguntes

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si volem veure un CD LLOSA gran es necesari tenir un bon camp. No m'agrada posar noms al capdavant pero estic segur que açò amb Ramon no passava, va ser ell qui va crear l'escola de futbol a la Llosa si no recorde mal. M'equivoque?

Anònim ha dit...

M´agradaria fer a aquest blog una queixa formal sobre un tema que em preocupa... estic observant, que desde que el PP està en el poder a la nostra població "EL DIA DE L´ARBRE" ha desaparegut per complet, em sembla que els nostre mandataris no estan gens sensibilitzats amb els temes medio-ambientals, com el primo de Rajoy, i que sols els interessa col·locar a coneguts i cobrar sous desorbitants però... s´han parat a pensar que sense oxígen i sense vegetació arrivarà un moment en que no podrem viure? Aleshores, eixos diners que guanyen no els podran gastar perquè tots anirem a parar la mateix lloc, al clot. No vull pecar de catastrofista però, em sembla de molt poca consideració en el planeta, que ni tan sols es dignen a demanar les subvencions que per a celebrar aquest dia hi han sense que a l´ajuntament li coste ni un euro. Cal sensibilitzar als nens de petits i cal ensenyar-los que un arbre, a la llarga, ens pot salvar la vida. Em pareix molt bé que es sensibilitzen en la lluïta contra el cancer i li donen a la presidenta de la associació molta aportació però, ajudem també a combatir el cancer del planeta que és el que al cap i al fi ens afectarà a tots.

Anònim ha dit...

no, NO T'EQUIVOQUES. Ramón va crear l'escola de futbol, va deixar el carnet d'entrenador que també ell té -va tindre que anar dos anys a valencia i estudiar per traurer-selo -que a Ramón no li han regalat mai res, tot seu ha currat , i després el va deixar dos temporades a la llosa per a que no es gastaren diners el C.D. LLOSA tot de baes , a canvi de res , I MOLTES MÉS COSES .Que me diguen qué ha fet este alcalde pel poble a canvi de res com Ramón .
COl.locar-se i posar-se el sou 1700 euros i lo que cuelga de dietes.