Per a contactar amb nosaltres

dijous, 23 d’agost del 2007

Una d'arena ... del Regidor de Festes



Deplorable !

Mare meua quin desastre, el resultat de l'entrevista que li fan fer en una emissora de ràdio de Xàtiva el 23.8.2007, al Regidor de Festes GUSTAVO AZNAR. Va fer el ridícul i va donar una imatge nefasta i pobletana d'un representant de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes. Una conversa insulsa i on la mitat dels oients no es van assabentar quasi res del que deia.

Quant li varen preguntar "qui jugava" en la partida de pilota, va contestar que no ho sabia, uns professionals molt bons va dir i píndoles com que estan eixint jugadors de pilota de baix les pedres (?). Sense comentaris, en resum bascós i sense arguments.

Sols dir a la Comarca de la Costera que el varen escoltar que a la Llosa de Ranes no som tots iguals (g.a.D.), però que tenim de representants a qui ha votat la majoria, com en tots els llocs.

Que anem a fer !

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Al menos este no se medix el pardal en un bar com un ILUSTRE representant del poble: Aquell que pasarà a la historia pel seu remanent i per portar el coche de policia borracho. El del libro gordo...

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

LALLOSADERANES-Poble ha dit...

Ja que eres tan sabut, una vegada ficats, ens podries dir quant cms te de mida i quin va ser el resultat de la prova de l'alcoholèmia !

Segurament no podràs contestar a cap, veritat, en primer lloc perquè no se la va mesurar amb ningú(hi han testimonis)i tampoc li varen fer la prova de l'alcoholèmia perquè no va passar absolutament res i no va hi haver cap incident i no hi havia cap prova.

No veus que d'aquest tema estem ben informats i encara no s'ha acabat.

Allò que parles del "remanent" ja ens l'explicaràs.

Bones festes !

23/08/07 23:09

El meu medix 20 cm ha dit...

Es de molt de mal gust el clavar-se amb una persona que ja no està en política i que, per tant, no és personatge públic i, ara sí, qualsevol afirmació que puga fer-se sobre ell pot portar més d´un disgust a aquell que les fa i més, quan es fan afirmacions que no han sigut demostrades i quan part dels fets que envolten a ixes afirmacions encara estan pendents de resolució judicial. Pense que deuriu tindre una miqueta més de cura al parlar de eixe ex-regidor amb eixos termes i, al que les fa, dir-li que no passa res si u es medix els atributs sexuals masculins perque ni és el primer ni es el últim que ho fa ja que als homens ens agrada molt fardar d´aparell reproductor masculí i, aquest ex-regidor, per damunt de tot és home. També hi ha d´altres regidors que tiren els trastos a troxe i a moxe a xavaletes i no tant xavaletes i que tenen més delicte perque son persones amb un estat civil que no es el pertinent per fer aquestes coses. Jo també he fardat de penis amb els meus amics i de segur que el que ha escrit aquest comentari també i, si es xica, haurà fardat de pits; és costum entre els mortals de tots els llocs el parlar de la sexualitat ara que no ho tenim prohibit i tu, si no ho fas, deus ser una especie de guia espiritual que sols parla de floretes, animalets, oratge... i, eixos son la excepció que confirma la regla. Rei/reina, espavilat, deshinibixte... tots hem eixit pel mateix forat i abans hem entrat tots de la mateixa manera i a tots ens ha agrada fer vore a la gent que el nostre és el més gran i bonic i, si ens ho discuteixen, ho ensenyem per traure de dubtes al nostre interlocutor. No tragues les coses fora de context perque el ex-regidor al que et referixes no ha anat ensenyant-lo pel poble a tot quisqui, les coses s´han d´explicar en el seu context, en el seu moment i rodejat de les circunstàncies. Que passes bones festes i si pots pega algun polvet perque això pareix que no pero relaxa molt.
Respecte al remanent sols una pregunta ¿ Per què el PP no ha fet pública la auditoria que va fer quan va entrar a manar desprès de governar el PSOE? La resposta es zencilla, perque no hi ha res que tirar-li en cara al PSOE, perque la seua gestió va ser impoluta.

24/08/07 17:14

Administrador ha dit...

mentires a mil!!! Esto es d'escandalo!! Ver para creer... Qui es fa responsable de les informacions abocades? Esto no és un mitjà de comunicació seriós.

Qui es aquest anònim que demana explicacions del comentari publicat en aquest bloc ?

Aquest bloc està emparat pel dret a la Llibertat d'Expressió en Internet i si creus que hi ha algun delicte tens els Jutjats per a interposar la corresponent denúncia. Les teues acusacions deuen tenir funda-ment i qualsevol persona pública o privada de la que ací es comente alguna cosa, te oberta la possibilitat de defensar-se pel dret de rèplica.

Un anònim NO POT DEMANAR CAP EXPLICACIÓ i més quant està tractant a aquest bloc de mentider sense cap d'argument.

24/08/07 17:31

Cristòfol Climent ha dit...

Petete es .... Cristòfol. Es medix el pardal en un bar. Borracho conduint el cotxe de la policia. El del libro gordo....

Be, després de la capçalera, un altra vegada algun "valent" vol clavar-se amb mi amb acusacions, difamacions i ara més que mai, la violació del meu dret a la intimitat i al honor.I el cas es que no sé per què i a que ve ara açò.

Perquè si sempre he opinat que tinc aquest dret encara que alguns jutges pensen que per ser "persona pública" està dins del dret a la Llibertat d'Expressió i al dret a la informació (jo suposava que açò seria així, però amb probes), ara estem parlant del meu àmbit de persona privada i aquesta "excusa" no val. Això ho deu saber el anònim, perquè li podria ficar qualsevol qualificatiu però no el de "tonto", perquè com es normal en qui sols vol que fer mal gratuïtament, no ha deixat el seu nom, perquè a les hores jo faria valdre els meus drets sense més dilacions.

No obstant si te les probes del que està dient, perquè fins i tot la jutge va dir que "no hi havien probes" de si havia begut o no, l'emplace en aquest bloc, amb permís dels administradors, a que faça públic el seu nom i els seus arguments i debatrem el tema.

Jo en vaig assabentar en el judici de que me'l estava medint perquè el Sr. Juan Antonio Galea Llobregat va dir que : li havien dit que algú ho havia vist (???).I ell tan tranquil....

Sense més comentaris, cadascú que traga les seus conclusions, però açò està gravat en el diari de sessions del judici.

Se quins son els meus drets i com defensar-los i una cosa vull advertir a aquestos "valents" que s'emparen en l'anonimat per a insultar i difamar: si es continua amb aquesta dinàmica en veuré en l'obligació de demandar a aquest bloc i que es facilite les dades dels ordinadors des de on estan sortint uns determinats comentaris falsos que atempten contra el meu honor i la meua vida privada.

Salutacions i enhorabona a "el meu medix 20 cm" perquè supera la mitjana nacional.

Cristòfol Climent - ex-Regidor de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes

24/08/07 18:38

Anònim ha dit...

sempre he sentit dir que els baixets, el tenen llarg, per a que puguen presumir d'algo.

24/08/07 21:35

Anònim ha dit...

Un

Sempre els claven amb els mateixos que si Cristofol que si Ramon etc, ja demostra els del PP i altresdeles rodalies quin tipus de personalitats tenen.

jatorclic ha dit...

Només fer constar que, encara que la gent s'empare en l'anonimat, tenim forma i manera de saber qui escriu un missatge.

Es per tant que demanem sentit comú i que cadascú opine com vullga, però sempre sense acusar de qüestions delictives sense proves, perquè podria ser perillós.

Salutacions

Anònim ha dit...

восприятие цвета [url=http://thisnews.ru/2012/11/deputaty-peterburga-prosyat-mutko-izmenit-reglament-chempionata-rossii.html]thisnews.ru[/url] скоростьпечати
глоссарий SMR транспортная накладная [url=http://aloudthink.ru/th-3814]aloudthink.ru[/url] Н В Егорова поурочные разработки 11 класс
ВВП на душу населения в Германии в 2005 году [url=http://xchild.ru/son-i-novonarodzhenix/]xchild[/url] подушки
елена ковалева [url=http://mydepression.info/semya/]Психологические тренинги[/url] общение как взаимодействие майерс